De praktijk

De praktijk waar de behandeling worden gegeven is gevestigd aan huis en bevindt zich op de begane grond. Trappen lopen is niet nodig, waardoor het mogelijk is om ook een bezoek te brengen wanneer u wat slechter ter been bent. Het is een lichte, niet al te grote ruimte die erg rustig en fijn aanvoelt. Alle professionele apparatuur is aanwezig, waaronder een elektrisch verstelbare behandelstoel. Hierdoor kunt u tijdens de hele behandeling rustig en ontspannen blijven zitten.

Daglichttherapie

Ben jij ook veel vrolijker als de zon schijnt? Daglicht, en met name zonlicht heeft een positieve werking op alle levende organismen. Het beïnvloedt het biologisch ritme van mens, dier en plant. Alles wat leeft heeft daglicht nodig!
Het licht in mijn praktijk komt van een speciale daglichtlamp. Ik heb gekozen voor een volspectrum daglichtlamp die in de Verenigde Staten ontwikkeld werd voor ruimtevaarders en bemanning van duikboten die klachten kregen door het gebrek aan daglicht. Terwijl je ontspant en je voeten worden verzorgd, krijg je dus gelijk een extra energieboost!