Behandelingen

Je voeten staan aan de basis van je gezondheid, elke dag brengen ze je waar je naartoe wil. We vergeten ze soms de aandacht te geven die ze verdienen. Het begint natuurlijk met de basis, een goede voet- en nagelverzorging. Je kunt daarbij kiezen uit de basisbehandeling of de verwenbehandeling.

Basisbehandeling

De basisbehandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Tijdens de eerste keer wil ik graag wat weten over je algehele gezondheid en eventuele problemen met je voeten. Zo kan ik mijn behandeling het best op jou afstemmen. Daarna desinfecteer ik je voeten en verzorg de nagels en de nagelomgeving. Afhankelijk van je voet verwijder ik likdoorns, overtollig eelt en eventuele kloven. Tenslotte masseer ik je voeten met een fijne Aloë Vera crème. Je kunt de behandeling uitbreiden met bijvoorbeeld het lakken van de nagels. De basisbehandeling kost € 27,50.

Sporters

Hardlopen, fitness, voetballen, tennissen…. Sporten is populair… De een doet het om lekker in beweging te blijven en de ander doet het beroepsmatig….  Maar wat vaak vergeten wordt, is dat de voeten van sporters vaak heel wat te verduren hebben, mede doordat het lichaamsgewicht op de voeten tijdens het sporten erg hoog is… Om maar een voorbeeld te noemen; tijdens het hardlopen draag je 3 tot 4 keer je eigen lichaamsgewicht.

Ook de nagels krijgen er bij het sporten flink van langs; trauma nagels, ingroeiende nagels, ingescheurde nagels, stootnagels … We zien ze vaak bij de sporters terug, net als blaren, overmatige transpiratie, mycose en kloofvorming.

Kom eens lang voor een behandeling om problemen te voorkomen of te verhelpen en te verlichten. Een behandeling kost € 27,50.

Verwenbehandeling

Tijdens een verwenbehandeling worden je voeten helemaal in de watten gelegd. Eerste krijg je een volledige voetbehandeling en daarna een voetscrub, masker of paraffinepakking (naar eigen keuze) en een voetmassage. De verwenbehandeling kost € 45,00.

Finishing touch!

Als finishing touch om uw voeten te laten stralen kunt u uw nagels laten lakken. U kunt kiezen voor een kleur of voor een natuurlijke French Pedicure.

In de praktijk wordt gewerkt met de lak O2 van Depend. Deze lijn is ontwikkeld door dit gerenommeerde merk, omdat er veel vraag is naar lak die de nagelplaat niet afsluit. Deze nagellak laat zuurstof door en is daardoor tevens geschikt voor mensen met een schimmelnagel. De nagellak kenmerkt zich verder door zijn schitterende kleuren, lange houdbaarheid (zeker 3 weken) en prachtige glans. Lakken kost € 7,50 waarna u het flesje lak mee naar huis krijgt.

Voor French Pedicure wordt gewerkt met professionele nagellak van CND. Er is gekozen voor de vinylux lijn. Deze nagellak kenmerkt zich door zijn zeer lange houdbaarheid, snelle droogtijd en zijn schitterende glans. Normaal gesproken blijft deze nagellak zeker 3 tot 4 weken mooi op uw teennagels. De kosten van een French Pedicure zijn € 10,00